Kapiten Zvezde u humanitarnoj akciji: Večeraj sa Markom Marinom i pomozi maloj Heleni!

Autor: Republika

Sport

15.10.2019

11:50

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja sa organizovanjem humanitarnih večera sa poznatim sportistima za pomoć oboleloj deci, a ovoga puta pruža vam se jedinstvena prilika da vas na večeru i druženje izvede niko drugi nego Marko Marin, a sve za pomoć trogodišnjoj Heleni Gavran kojoj je potrebno 500.000 evra kako bi se izborila sa teškim tumorom na mozgu.

Promo foto
Humanitarna akcija sa Markom Marinom

Marin, koji je definitivno miljenik crveno-belih navijača, izvešće u nedelju uveče na večeru donatora koji na internet licitaciji ponudi najveću cifru za jedinstveno iskustvo druženja sa najboljim fudbalerom u Srbiji trenutno. Sigurno je da se svakom ljubitelju fudbala pruža jedinstvena prilika da provede vreme u društvu jednog od najboljih igrača ovogodišnjeg izdanja Lige Šampiona i da mu postavi lično sva pitanja koja je oduvek želeo!

Licitacija će se odigravati na OVOM linku u naredna četiri dana, sve do subote uveče.

Promo foto
Pomozite maloj Heleni

U avgustu ove godine Heleni je dijagnostikovan hidrocefalus, ali i izuzetno maligni tumor na mozgu  (meduloblastom IV gradus), zbog kojeg su izvršene već dve operacije. Jedini spas za Helenu jesu terapije I lečenje koje može da se obavi u Parizu, ali za koji porodica nema sredstva.

Od potrebnih 500.000 evra sakupljena je polovina sume, I još 250.000 eura je potrebno da bi Heleni obezbedili mogućnost za izlečenje!

Ukoliko niste u mogućnosti da licitirate za humanitarnu večeru sa Markom Marinom, Heleni možete pomoći i uplatom na račune i slanjem sms poruke sa tekstom 707 na broj 3030.

 

Komentari (0)

Loading