Jovićev otac grmi: Luka je igrao povređen za reprezentaciju, a sada je na stubu srama!

Autor: Alo

Sport

15.10.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči utakmice u Litvaniji, u javnost je isplivao novi potres u fudbalskoj reprezentaciji Srbije, u čijem središtu je Luka Jović. Svoje viđenje cele situacije izneo je selektor Ljubiša Tumbaković, a sada se oglasio i Jovićev otac koji je istao da je razočaran atmosferom koja se stvorila u Srbiji.

RepublikaFoto: Uefa.com
Luka Jović

- Dobre stvari se brzo zaboravljaju. Luka je letos, čim je potpisao za Real Madrid, povređen igrao za mladu reprezentaciju Srbije na Prvenstvu Evrope. Govorio sam mu da ne rizikuje, da se nešto ne bi iskomplikovalo, a on nije hteo da čuje. Nije hteo da ostavi drugare na cedilu. Siguran sam da niko drugi to ne bi uradio da je bio u njegovoj koži- rekao je Milan Jović za "Alo".

- Nije pošteno prema Luki da ga odmah stavljaju na stub srama, ali svako ima pravo da kaže šta misli.

Otac napadača Reala veruje da će razgovor u četiri oka između Luke i Tumbakovića doneti rešenje.

- Luka je veliki Srbin, voli da igra za nacionalni tim. Smeta mi što je ova situacija u žiži, zato što se pominje u negativnom kontekstu. Mnogo me to boli kao roditelja. Ako je Luka pogrešio, njih dvojica treba da pričaju. Istina, nije izabrao pravo vreme da ode, u trenutku kada se reprezentacija bori za plasman na EURO. Realno, on je petnaesti igrač u reprezentaciji koji je bio povređen, pa je igrao sledeću utakmicu u klubu- zaključio je Milan Jović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading