Smrt uoči meča Bugarska - Engleska!

Autor:

Sport

14.10.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan navijač Engleske preminuo je uoči duela sa Bugarskom u Sofiji, a prema medijskim izveštajima iz ove zemlje preminuo je na putu od bolnice do policijske stanice.

RepublikaFoto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Samo nekoliko dana nakon što su engleski navijači divljali u Pragu uoči utakmice sa Češkom tragične informacije stigle su iz Sofije.

Kako je navedeno, 32-ogodišnjak je pronađen u centru grada u bespomoćnom stanju nako čega je hitno prebačen u bolnicu. Tamo je iznenada krenuo da se ponaša agresivno prema bolničkom osoblju, ubrzo je stigla policija koja je želela da ga sprovede u policijsku stanicu, ali je na tom putu preminuo.

Dodatnih informacija za sada nema, a nezvanično se saznaje da je policija želela da ispita da li je navijač bio pod uticajem alkohola ili droga.

Uoči ovog incidenta stigla je i informacija da je jedan navijač Engleske zadobio prelom ruke kada je navodno napadnut od strane pristalica Bugarske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading