De Liht ima velikih problema u Juventusu!

Autor:

Sport

14.10.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Matijas de Liht je svestan da njegove partije na početku karijere u Juventusu nisu na očekivanom nivou i razlog za to pronalazi u nedostatku samopouzdanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

De Liht je letos prešao u Torino iz Ajaksa za 75 miliona evra, posle izvanredne sezone u redovima "kopljanika", ali za sad ne uspeva da prikaže igre na tom nivou.

- Znam da još uvek nisam na najboljem mogućem nivou. Ali, što više budem igrao brže ću ga dostići. Ono što mogu da uradim je da nastavim da naporno treniram, da pružam makismum i učim od saigrača- izjavio je De Liht.

Holanđanin je prošle sezone kao kapiten predvodio Ajaks do duple krune u domaćim okvirima i polufinala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- U Ajaksu sam imao jedinstveni osećaj nepobedivosti. Sada ga osećam u manjoj meri u Juventusu, ali je to prirodno. Igram s manje samopouzdanja nego prošle sezone. U novom sam klubu, novi je sistem igre, novi trener i novi saigrači. Za mene je sve novo. Mnogo mi je drugačije okruženje nego u Ajaksu, ali mislim da sam sve bolji- zaključio je mladi igrač.

De Liht je za "staru damu" do sad odigrao 7 mečeva, dok je dva proveo na klupi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading