(VIDEO) Pojavio se snimak obračuna Šiptara i navijača Vojvodine - Mario Baloteli ne zna šta ga je snašlo!

Autor:

Sport

13.10.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljski meč između italijanske Breše i novosadske Vojvodine, koji je igran u subotu popodne, obeležili su incidenti, a sada je isplivao snimak provokacije Šiptara i reakcije navijača Vojvodine.

Foto: youtube.com/bresciaingolchannel
Mario Baloteli

Do prekida meča prvi put došlo je zbog isključenja Nenada Lalatovića, šefa struke Novosađanja, koji je u znak protesta povukao svoje igrače sa terena.

Kada su se strasti malo smirile, fudbaleri Vojvodine vratili su se na teren, ali to nije bilo sve. Na startu drugog dela igre došlo je do incidenta zbog kojeg meč više nije bio  nastavljen. Naime, nekoliko Albanca sa zastavom svoje zemlje došli su do same ivice terena odakle su provocirali Srbe na tribini sa druge strane terena.

Kada su to primetili srpski navijači, odmah su potrčali ka grupici Albanaca koji su se dali u beg. Do većeg incidenta srećom nije došlo, ali meč nije nastavljen pre svega zbog iniciranja prve zvezde italijanskog tima Marija Balotelija.

Baloteliju inače, ništa nije bilo jasno, pogledajte šta se dešavalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading