Juve našao Điđijevog naslednika: SLOVENAC MENJA BUFONA?

Sport

19.09.2017

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Juventusa već duže vreme razmišljaju o dostojnom nasledniku među stativama za legendarnog golmana Đanluiđija Bufona, a čini se da je izbor pao na Slovenca Jana Oblaka!

RepublikaFoto: twitter.com/Jan Oblak
Oblak je velika želja Juvea

Iskusnom Điđiju ugovor ističe na kraju ove sezone, a sam Bufon je istakao da nema nameru da produžava ugovor za još jednu godinu, jer će u januaru napuniti celih 40 godina.

Čelnici "bjanko-nera" imaju nekoliko imena na spisku želja, ali za sada kao favorit da popuni ogromnu rupu na golu nakon odlaska Bufona u penziju slovi Jan Oblak!

Golman Atletiko Madrida brani perfektno za "jorgandžije" u prethodnih nekoliko sezona, a za njegove usluge već se ozbiljno raspitivao Pari Sen Žermen, ali im je klauzula o obeštećenju od čak 100 miliona evra bila previše.

Juventus takođe nema nameru da iskešira ovu sumu upravi Atletika, već želi da Slovenca u svoje redove primami većom platom od one koju trenutno prima.

Još uvek se ne zna da li će do ostvarenja ovog transfera i doći pred početak naredne sezone, ali nema sumnje da se vredi boriti za golmana kalibra Oblaka, pogotovo ako se ima u vidu da Slovenac ima samo 24 godine, što znači da bi bio rešenje na duži rok za prvaka Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading