"Orlovi igraju sramotno, niko nema motivaciju, moraju da shvate da igraju za Srbiju!"

Autor: Kurir,Republika

Sport

12.10.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je pobedila Paragvaj (1:0), ali iskusni trener Dragoslav Stepanović nije bio zadovoljan kako je naš tim izgledao na ovom meču...

RepublikaFoto: fss.rs
Fudbalska reprezentacija Srbije

- Treba nam energija! To i dalje ne vidim u reprezentaciji Srbije. Igra nam nije tečna, lopta ne ide, ima mnogo osnovnih grešaka, što nije dobro. Videlo se to u utakmicama protiv Portugala i Luksemburga, a protiv Paragvaja je samo potvrđeno. U Kruševcu smo od Srbije videli jedno veliko ništa - rekao je iskusni Dragoslav Stepanović za "Kurir".

RepublikaFoto: Starsport
Dragoslav Stepanović

- Naši igrači na terenu kao da se ne razumeju, a čini mi se da im ni motivacija nije kako treba. Kao da ne igraju za Srbiju, za svoju zemlju! Samo je Radomir Antić uspeo da probudi patriotski duh kod naših fudbalera. Narod je to prepoznao i navijao za reprezentaciju. Sad izgleda kao da nam je svima svejedno, i narodu i fudbalerima. A to nije dobro - zaključio je on.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Naredni meč "orlovi" igraju protiv selekcije Litvanije u gostima (ponedeljak) a možda je baš to prilika da naši momci zablistaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading