Invazija na Siriju: Turčin podržao napad vojske svoje zemlje, pa ostao bez posla!

Autor:

Sport

11.10.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački drugoligaš Sankt Pauli otpustiće turskog napadača 25-godišnjeg Dženka Šahina nakon što je na Instagramu podržao invaziju svoje zemlje na Siriju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Turska napala Siriju

Čuveni levo deklarisani klub iz Hamburga odlučio se na taj korak nakon insistiranja njegovih najvernijih navijača, a kako se u nemačkom fudbalu vodi računa o mišljenju fanova Šahin nema šanse da izbegne otkaz.

Mnogi smatraju da je Turčin ovo namerno uradio kako bi izazvao otkaz pošto trener Džoš Luhkaj ionako ne računa na njega ove sezone. 

- Pošto Sankt Pauli kao organizacija oštro osuđuje bilo kakav agresivni pristup i ratove, kao i ugrožavanje osnovnih ljudskih prava, smatramo da i naši zaposleni moraju da poštuju tu politiku i slede pravilna klupska načela koja su propisana od strane klupskih organa - navodi se u apelu navijača. 

Od postupka Šahina ogradio se i sam klub sa Milerntora koji smatra da fudbaler "ne poštuje vrednosti za koje se i Sankt Pauli zalaže" pa će nekadašnji prvotimac Ingolštata i Bašakšehira morati uskoro da potraži novi klub. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading