Partizanovci se sladili nevoljom Crvene zvezde: Varda i Vuletić brane ŠIPTARE i pljuju na SRBIJU!

Autor:

Sport

11.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekim ljudima ništa nije sveto. U takvu kategoriju svrstali su se nekadašnji centar Partizana Ratko Varda (40) i potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić (54). Ovaj dvojac pljunuo je na Srbiju i Crvenu zvezdu rugajući se svemu što se dešavalo fudbalerima crveno-belih na administrativnom prelazu Jarinje, gde su zaustavljeni u pokušajima da pređu granicu sa Kosovom i odigraju meč Kupa Srbije protiv Trepče. Da su uspeli u tome, bezbednost bi im bila ugrožena ili bili bi lišeni slobode, ali to nije sprečilo Vardu i Vuletića da likuju na društvenim mrežama. Malo je reći da su se vodili onom starom narodnom: "Da komšiji crkne krava". Stvorili su utisak da žele da crkne komšija.

 

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

SAMO DOVIĐENJA

Varda je pokušao da bude duhovit, pa je na Instagramu podelio objavu: "Gde Zvezda nije ušla ove jeseni? Na Kosmet. U Partizanov šesnaesterac", aludirajući na to što se dešavalo na Jarinju, ali i na podatak da klub iz Ljutice Bogdana nije šutnuo u Partizanov gol na 161. večitom derbiju. Kada smo ga pozvali za komentar, njegov odgovor je glasio: "Ma doviđenja".

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Preživeli dramu: Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde

PATOLOŠKA MRŽNJA

Nekadašnji reprezentativac Makedonije možda je poslednji koji bi trebalo da udara na tako osetljivu temu s obzirom na to da je rođen u Bosanskoj Gradiški i da je u nekim intervjuima pominjao da je njegova porodica iskusila strahote građanskog rata na prostoru nekadašnje SFRJ. Iste probleme imao je i srpski narod na delu okupirane teritorije, odnosno južne srpske pokrajine.

Kod Vuletića je, kao i uobičajeno, bila prisutna patološka mržnja prema svemu što ima dodirnih tačaka sa Crvenom zvezdom. Gotovo svakodnevno potpredsednik kluba iz Humske posveti nekoliko tvitova "komšinici", a ovoga puta je napisao nekoliko.

"Šiptari mrze Zvezdu, ali je Albanci vole", "Kosovo je Stara Pazova", "Dvodnevni igrokaz se mogao okončati negde bliže Mitrovici, Severnoj, a ne Sremskoj. Kud god da krenem tebi se vraćam ponovo, ko da mi te otme iz moje duše, Pazovo!", naveo je Vuletić na Tviteru.

Funkcioner crno-belih poručio je da ne daje izjave za Srpski telegraf.

Navijači prete: Vuletiću, jeba*emo te, pedofilu!

Navijači Crvene zvezde poludeli su zbog objava Vladimira Vuletića na Tviteru, pa su mu replicirali vređajući ga i preteći mu da će ga silovati!

"Je*em ti i seme i pleme! Svinjo pedofilska debela, bolesna, retardirana! Govno šiptarsko, sto ti majki je*em!!! Napušiš nam se ciganskih kur*eva!! Je*aćemo te dok ti te buljave oči ne ispadnu!", "Pa bolje je družiti se sa Albancima nego sa pedofilima kao ti. I uvek će mi biti draži Albanac od bolesnog pedofila (tebe)", samo su neki od komentara upućenih na Vuletićev račun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MARKO

11.10.2019 08:26

SLADIT CE SE ZVEZDA NA KRAJU TO JE BITNIJE OD OVIH GNJUSINA FS PARTIZAN...