Zvezdina osmica protiv gostiju iz južne srpske pokrajine za plasman u osminu finala Kupa Srbije!

Autor:

Sport

10.10.2019

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije nakon pobede od 8:0 nad Trepčom iz Kosovske Mitrovice u Staroj Pazovi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde nisu štedeli goste sa juga Srbije

Izabranici Vladana Milojevića protiv ekipe iz južne srpske pokrajine poveli su već u trećem minutu utakmice! Jevtović je ubacio loptu sa desnog boka u šesnesterac, a Veljko Simić lagano sproveo u mrežu.

Plesao je prvak države oko gola gostiju sa juga Srbije, a novi gol smo videli u dvadeset i osmom minutu susreta. Ponovo je strelac bio Veljko Simić, dobio je pas od Žandera, obišao golmana i sa 16 metara pogodio praznu mrežu.

Do kraja prvog poluvremena, u Staroj Pazovi je bilo prilika, ali bez opasnosti za golmana Trepče. Kako je krenuo drugi period utakmice, tako smo videli kanonadu crveno-belih.

Veljko Simić je upisao het-trik u 49. minutu. Bila je to brzopotezna akcija Jevtovića, Van la Pare koju je Simić krunio trećim golom na utakmici.

Samo par sekundi kasnije, 4:0! Van la Para je upisao prvenac u dresu prvaka Srbije. Ponovo je Simić bio jedan od glavih aktera, šutirao je, Milentijević odbio loptu, a Holanđanin je sa nekoliko metara zatresao loptu. 

Petarda je "pukla" U 54. minut, strelac je bio Aleksa Vukanović u 54. minutu meča.

Par minuta trajala je mirna borba na terenu koju je četrtim golom na utakmici u 61. minutu prekio Veljko Simić za ogromnih 6:0.

Najlepši trenutak na utakmici dogodio se u 78. minutu! Prelep slobodan udarac Miloša Vulića i pogodak za 7:0!

RepublikaFoto: Starsport

Na četiri minuta do kraja utakmice, novi pogodak u mreži gostiju iz južne srpske pokrajine. Korner Miloša Vulića i gol Tomane za velikih i konačnih 8:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading