Konačno meč sa Trepčom, otpisani opet dobijaju šansu kod Milojevića!

Autor:

Sport

10.10.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle još jednog necivilizovanog poteza vlasti takozvane države Kosovo, meč Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se u Staroj Pazovi u kompleksu FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Promešaće karte

Navijačka grupa Delije je naglasila da ne želi da prisustvuje meču kako ne bi davala legitimitet odluci da se Zvezdi i Trepči ne dozvoli da meč odigraju na Kosmetu, a pred ovaj meč se oglasio i trener Vladan Milojević.

- Otkako sam trener Crvene zvezde nismo uspeli da osvojimo trofej u Kupu Srbije. Nadamo se da će se ove godine to promeniti. Istina je da imamo dosta reprezentativaca koji su otišli na okupljanja svojih nacionalnih timova. Nemamo mnogo igrača koji su ostali da treniraju sa nama. Isto tako raspolažemo sa dosta momaka i igrača koji su budućnost Crvene zvezde. Oni su to pokazali na utakmicama Omladinske Lige šampiona, posebno u pobedi protiv Olimpijakosa, i nerešenom rezultatu protiv ekipe kao što je Bajern. Kada god budemo imali prilike mi ćemo ih pozvati da budu deo prvog tima. Mnogo će im značiti da osete kako je igrati seniorski fudbal, jer oni će sigurno u skorijoj budućnosti biti nosioci Crvene zvezde - rekao je uoči ovog susreta trener Crvene zvezde.

Milojević je bez reprezentativaca Srbije Gobeljića, Milunovića, Pavkova i Rodića, a Milan Borjan i Miloš Degenek su takođe sa reprezentacijama.

Najavljeno je da će se posle dva meseca prvi put u timu naći Milan Jevtović, a kao nosilac tima očekuje se Mateo Garsija. Portugalac Tomane će početi u špicu, Gajić će igrati na poziciji desnog, a Žander kao levi bek.

Ostaje da se vidi da li će omladinci poput Veljka Nikolića dobiti šansu na ovom meču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading