Jevtović na terenu posle dva meseca!

Autor:

Sport

07.10.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević iskoristiće predstojeće gostovanje u Kosovskoj Mitrovici u Kupu Srbije da pruži priliku igračima koji su propustili veći deo mečeva dosadašnjeg toka sezone, jedan od igrača koji su se uželeo terena je Milan Jevtović koji će posle dva meseca ponovo biti u sastavu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Jevtović

Bivši igrač Borca iz Čačka i Rozenborga u protekla dva meseca nije uspeo da se izbori sa žestokom konkurencijom na krilnim pozicijama, pa je poslednji meč odigrao još 17. avgusta ove godine, protiv Spartaka u Subotici. Jevtović će u sredu protiv Trepče (14.00) verovatno biti u startnoj postavi srpskog šampiona.

- Izuzetno mi je drago što ćemo imati priliku da igramo na Kosovu. Velika je radost za navijače Crvene zvezde koji tamo žive što će imati priliku da uživo gledaju utakmicu. Očekujem veliki broj naših navijača. Prethodne dve nedelje imali smo veliki broj utakmica. Odigrali smo četiri meča u veoma kratkom periodu, od toga tri u nacionalnom prvenstvu i protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, ali smo profesionalci i u ovaj meč ulazimo maksimalno fokusirani i pripremljeni – rekao je Jevtović.

Fudbaleri Crvene zvezde idu na pobedu u svakom meču, a u prethodnim utakmicama su prikazali odličnu formu.

- Otpočinjemo takmičenje u Kupu Srbije. Očekujem da ostvarimo pobedu i plasiramo se u osminu finala. Znamo da Zvezda uvek ima najviše ambicije. Više sam nego zadovoljan postignutim u prethodnom periodu, a pobeda protiv Trepče omogućila bi nam da u dobrom raspoloženju odemo na reprezentativnu pauzu – istakao je Jevtović i dodao:

RepublikaFoto: Starsport

- Siguran sam da naš stručni štab, kako i zvezdaše, raduje što imamo veliki broj igrača koji je u svakom trenutku speman da na terenu da sv od sebe za klub. Iako imamo veliki broj igrača koji su sada otišli na okupljanje svojih reprezentacija, znam da će u Kosovskoj Mitrovici izaći na teren ekipa koja je potpuno spremna da donese radost našim navijačima. Na treneru je da odluči ko će igrati, a na nama je da profesionalno pristupamo i dajemo sve od sebe – zaključio je Jevtović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading