Dešan otkrio dobre vesti za Zvezdu, ali loše za Totenhem!

Autor:

Sport

07.10.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Francuske, Didije Dešan, potvrdio je da će Ugo Loris odsustvovati sa terena duži vremenski period.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Didije Dešan

Golman Totenhema se povredio u ranoj fazi subotnje utakmice sa Brajtonom, a nakon meča naredni rival Crvene zvezde u Ligi šampiona potvrdio je da je Francuz doživeo dislokaciju lakta.

– Teško je proceniti kada će se vratiti na teren, ja nisam ekspert, ali govorimo o nedeljama ili čak mesecima odsustva. U svakom slučaju neće se vraćati na teren u 2019. godini, to je izvesno. Ovo je veliki gubitak za nas, Loris je važan i dominantan igrač francuske reprezentacije i ostali igrači će morati da nadoknade njegovo odsustvo, izjavio je Dešan.

Loris je do povrede bio na golu londonskog kluba na svim premijerligaškim utakmicama ove sezone, a pre ove pauze poslednji put je propustio meč Premijer lige u aprilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading