BOMBA: Aleksandar Kolarov od leta u Crvenoj zvezdi!?

Autor:

Sport

07.10.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kolarov igra dobro ove sezone, a mediji u Italiji bavili su se njegovom sudbinom i gde će nastaviti karijeru...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Najtiražniji sportski list u Italiji "Gazeta delo sport" piše da levi bek ima dve opcije. Još letos se pričalo da će otići iz Rome, ostao je pokazao šta može. Drugi je strelac tima iz Rima ali mu ugovor ističe u junu.

"Gazeta delo sport" ističe da jedan od najboljih fudbalera Rome ima otvorenu ponudu Crvene zvezde da joj se priključi i da ona nije zasnovana na finansijski dobroj ponudi, već emociji koju igrač gaji prema crveno-belima.

Ipak, rimska "Vučica" želi da ga zadrži još dve godine pa je spremna da ponudi i jača primanja nego što Kolarov ima sada.

Sada je Kolarov na potezu...

Kapiten reprezentacije Srbije je tokom karijere nosio dresove Čukaričkog,OFK Beograda, Lacija i Mančester sitija, a od 2017. je fudbaler italijanske Rome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading