Novi haos, Partizan hitno kontaktirao UEFA: Poslali dopis, snimke meča iz Kruševca, angažovali i strane sudije!

Autor: Telegraf

Sport

07.10.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti posle odigranog kola Superlige Srbije, u kome je Partizan poražen od Voždovca, a Crvena zvezda slavila u Kruševcu u 97. minutu, a postfestum će očito dobiti epilog pred Sudijskom komisijom i nadležnim organima UEFA.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten i golman Partizana, Vladimir Stojković bio je besan na glavnog sudiju Momčila Markovića

Kako Telegraf saznaje, crno-beli su jutros načinili konkretne korake, poslali su dopis u Nion, zahtevajući da nezavisni organi hitno umešaju u ovdašnje takmičenje, koje smatraju neregularnim!

I, nije samo dopis poslat Sudijskoj komisiji UEFA, već i video materijal i mečeva iz Kruševca i iz Humske, gde su apostrofirane sudijske greške, previdi, koji su direktno uticali na epilog obe utakmice.

Partizan će takođe, kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, angažovati i trojicu nezavisnih arbitara iz Evropske unije, koji će ubuduće pratiti utakmice u borbi za titulu, ne bi li se dobila kompletna slika dešavanja u srpskom fudbalu, koji iz kola u kolo potresaju veliki skandali, inicirani, pre svega, katastrofalnim greškama sudija.

Imena pomenutih arbitara, koje crno-beli žele da angažuju (neki su već i kontaktirani) ostaće u tajnosti, kako im se ne bi narušila bezbednost.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Klub iz Humske namerava da se u narednim danima obrati javnosti ovim povodom na konferenciji za medije, kada će svakako čelnici izneti više detalja o koracima koji su načinjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading