Milojević zadovoljan pobedom: Odigrali smo sjajan meč, gol je nagrada!

Autor:

Sport

06.10.2019

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa ostvarila važnu, ali i zasluženu pobedu protiv Napretka u Super ligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Zvezda je u Kruševcu pobedila Napredak sa 1:0, golom Marka Marina iz slobodnog udarca u sedmom minutu nadoknade vremena.

- Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica, danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović- rekao je Milojević.

Strateg crveno-belih otkrio je na koju utakmicu ga je podsetila ova u 11. kolu.

- Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović, a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića. U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol, a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili- ocenio je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport

Milojević je rekao da je bilo spornih situacija u prvom poluvremenu utakmice i da će te situacije analizirati.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja- naveo je Milojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading