Grafičar nije Zvezdin B tim, može u Superligu!

Autor:

Sport

06.10.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktala se sezona u Prvoj ligi Srbije, a apsolutni hit prvenstva je Grafičar. No da li bi oni smeli da uđu u Superligu?

RepublikaFoto: Starsport
Ipak nije filijala

Veliki broj igrača Crvene zvezde je na pozajmici u Grafičaru, a ova dva kluba imaju potpisan ugovor o saradnji. Ipak prema navodima iz FSS-a nema nikakvih prepreka da ovaj klub zaigra u najvišem rangu takmičenja.

- Grafičar nije Zvezdin "B" tim, oni su klub kao i svaki drugi koji su upisani kao posebno pravno lice, što se naravno može proveriti u Agenciji za privredne registre - kaže menadžer za licenciranje klubova pri FSS, Nenad Santrač, o eventualnom plasmanu Grafosa u viši rang.

Da podsetimo u Grafičaru su trenutno na pozajmici Strahinja Eraković, Jug Stanojev, Strahinja Savić, Nemanja Stojić. Marko Konatar, Stefan Santrač, Željko Gavrić, Miloš Nikolić, Vukan Đorđević, Usman Marong, Stefan Fićović i Dejan Vidić, sve igrači Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading