Jaka provera za Lalatovićeve momke: Vojvodina u Italiji, igra prijateljski meč sa članom Serije A!

Autor:

Sport

06.10.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvonedeljna reprezentativna pauza, obično donese nešto odmora i po koju kontrolnu utakmicu, ali za fudbalere Vojvodine predstojeći vikend će ipak biti izuzetak. Iako u prethodne dve sezone nisu uspevali da izbore plasman na međunarodnu scenu predstojeće subote izabranici Nenada Lalatovića dobiće priliku da osete kako je to igrati protiv evropskih rivala, pošto je sportski direktor Nikola Lazetić za 12. oktobar zakazao gostovanje kod Breše, člana Serije A.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

Lazetić je naime tokom igračke karijeru u Kjevu i Torinu delio svlačionicu sa aktuelnim trenerom Rodinela Eugenijem Korinijem, pa su se dvojica bivših prihatelja dosetili da pauzu u klupskom fudbalu učine zanimljivom.

A kako drugačije može da bude kad se igra protiv Marija Balotelija lično?

Šalu na stranu, ali biće to zaista interesantna provera, jer u Breši recimo igraju i Alesandro Matri, pa Romulo, mladi Sandro Tonali, mada će on biti sa U21 reprezentacijom Italije pa sigurno neće da igra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Kako bilo, Voša u Brešu kreće čarterom iz Beograda u petak, a meč je zakazan za subotu od 15 časova. Odmah nakon utakmice avion nazad za Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading