Milner u 95. doneo pobedu Liverpulu, Vesli i Vila ponizili Norič

Autor:

Sport

05.10.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je nastavio idealnu seriju sa početka sezone još jednom pobedom, a ovoga puta stradao je Lester rezultatom 2.1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šok pobeda u poslednjim momentima!

Sadio Mane je u 41. minutu na asistenciju Džejmsa Milnera pogodio, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Sa druge strane je u 80. minutu gol je dao Džejms Medison i taman kada je delovalo da Liverpul prvi put ove sezone neće pobediti Džejms Milner je svojim golom u 95. Minutu doneo pobedu timu Jirgena Klopa.

Najviše golova smo videli u meču povratnika u Premijer ligu Noriča i Aston Vile. Norič je nastadao na svom terenu pošto je bilo 5:1 za “vilanse”. Vesli je otvorio meč sa dva pogotka, potom je promašio penal, ali nije bilo brige za bodove.

U drugom poluvremenu su gol “kanarinaca” redom pogađali Griliš, Hurahan i Luiz, a počasni gol za domaćina delo je Josipa Drmića.

Barnli je iskoristio crveni karton koji je dobio Šimus Kolman i gol Džefa Hendrika u drugom poluvremenu je bio dovoljan da tri boda ostanu na “Turf Muru”, pošto je rezultat bio 1:0.

Šefild junajted i Votford su odigrali derbi začelja bez golova i podelili boidove.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading