Nikolić: Protiv Partizana ćemo da vidimo od čega smo

Autor:

Sport

04.10.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voždovac je posle nešto slabijeg starta u sezoni podiao formu, ali sada „zmajeve“ očekuje duel sa Partizanom u gostima.

RepublikaFoto: Starsport
Posle Zvezde sada je Partizan na redu

- Pobeda nam Inđijom (4:1) donela nam je mir u svakom smislu. Ako izuzmemo poraz od Crvene zvezde, sve utakmice koje smo igrali u poslednjih nekoliko nedelja bile su na zaista visokom nivou i potvrđuju da smo na pravom putu. Ekipa je u potpunosti usvojila principe igre koje šef zahteva od nas - kaže Nikolić za zvanični sajt FK Voždovac.

On je istakao da se ekipa sprema za svkai meč, a da tim pokušava da igra što lepši fudbal i da publici priredi dobru zabavu na tribinama.

- Spremamo se za svaku utakmicu posebno, jer svaki protivnik zahteva drugačiji pristup samoj utakmici. Atmosfera u ekipi je odlična, to nam daje dodatno samopouzdanje i nadam se da ćemo još jednom pokazati da smo ekipa koja igra moderan, dopadljiv i napadački fudbal. Takvih ekipa nažalost nema mnogo u Srbiji - kaže 31-godišnji vezista.

Partizan je znao da polomi zube na Voždovcu prethodnih godina, u prethodnih 5 mečeva Voždovac ima 3 pobede.

- Fizički se osećamo kako treba, tu ne smemo da imamo izgovor. Sa druge strane, psihički i emotivno smo dosta iscrpljeni, ali utakmica sa Partizanom je prava prilika da vidimo od čega smo napravljeni. Ta utakmica već dosta motiviše sama po sebi. Nakon toga imamo kratak odmor zbog reprezentativne pauze i to je pravo vreme da napunimo baterije i nastavimo pohod na plej of - jasan je Kraljevčanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading