(VIDEO) Trener Salcburga zapaljivim govorom izazvao preokret na "Enfildu": Ovo nije je*ena prijateljska utakmica!

Autor:

Sport

04.10.2019

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na poraz od Liverpula, fudbaleri Red Bul Salcburga oduševili su Evropu pošto su iskreirali "ludi" preokret u dosad najboljoj utakmici sezone u elitnom takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Strateg Salcburga

Od 0:3, gosti su stigli do 3:3, pokazali zavidan fudbal, ali su ostali bez pobede, mada nemaju za čim da žale...

Razlog sjajnih dvadesetak minuta drugog poluvremena, kada su gosti postigli dva gola, za 3:3, verovatno leži i u vatrenom govoru trenera Hesea Marša koji je u dahu, malo na engleskom, malo na nemačkom, držao govor koji su igrači ćutke slušali.

- Za početak, koliko ste prekršaja napravili? Možda dva. Ovo nije je**na prijateljska utakmica. Ovo je je**na utakmica Lige šampiona. Moramo igrati fizički jače i zapeti - vikao je Marš u energičnom govoru.

- Moraš nekad biti nemilosrdan prema Van Dajku. Ajmo momci, igramo sa previše poštovanja, stvarno previše poštovanja. Da li su oni dobri? Da, ali to ne znači da trebamo biti fini prema njima i ne praviti prekršaje. Morate se boriti, moraju nas osetiti, moraju znati da smo se došli ovdje takmičiti. Došli smo ovde da igramo i to je najvažnije - grmeo je Marš, čiji kompletan govor iz svlačionice na "Enfildu", u poluvremenu utakmice možete pogledati u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading