Solskjer preti Partizanu!

Autor:

Sport

04.10.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester Junajteda još jednom su razočarali igrom, ali i rezultatom. Crveni đavoli odigrali su nerešeno 0:0 na gostovanju AZ Alkmaru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Junajted posle dva kola ima četiri boda, koliko i Partizan koji je posle remija sa AZ Alkmarom uspeo da savlada Astanu u gostima (2:1).

U narednom kolu, engleski predstavnik gostuje u Beogradu, 24. oktobra.

- Ako beležiš remije u gostima, a pobeđuješ kod kuće, biće dobro. U Beograd idemo po pobedu i da postavimo lepo stvari za dalje - najavio je Solskjer.

Trener kluba sa Old Traforda bio je besan na litvanskog sudiju Gediminasa Mažeiku. Menadžer đavola Ole Gunar Solskjer ne misli tako i uverava da je njegov tim oštećen u Holandiji.

Norvežanin smatra da je njegov tim oštećen za nedosuđen penal u drugom poluvremenu, kada je Markus Rašford oboren u kaznenom prostoru AZ-a.

- To je penal u 101 od 100 slučajeva! Nisam mogao da verujem šta vidim! Isto kao protiv Arsenala, kada smo mogli da povedemo 2:0 (prošlog ponedeljka u Premijer ligi, završeno 1:1). Sada je moglo da bude 1:0... Takve situacije su frustrirajuće - smatra Solskjer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading