Tošić: Pokazali smo da Partizan igra atraktivan i fantastičan fudbal!

Autor:

Sport

03.10.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je posle pobede u Astani da su crno-beli pokazali da su fantastičan tim koji gaji ofanzivan stil igre.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Partizan je zabeležio prvu pobedu u Ligi Evrope pošto je u Kazahstanu slavio protiv Astane sa 2:1, a bivši reprezentativac Srbije je dao viđenje ovog meča.

- Pokazali smo da smo fantastična ekipa koja igra lep fudbal na oko, atraktivan, ofanzivan, sa puno šansi. Imali smo desetak vrhunskih šansi, svesni smo kvaliteta koje imamo i idemo dalje - rekao je Tošić.

Kako je istakao, crno-beli nisu odstupali od svoje igre ni ovaj put, ali da su bili svesni kvaliteta koji poseduje Astana.

- Mi smo kao na svakoj utakmici išli na pobedu. Mi pokušavamo da igramo našu igru i uspeli smo. Konkretni smo, ali smo imali samo dva gola. Znali smo da ćemo u nekom trenutku biti u podređenom položaju, ali smo lepo stajali - zaključio je popularni Bambi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading