Lisac Murinjo čeka Zvezdu u Londonu!

Autor:

Sport

04.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tektonski potresi u severnom Londonu ne prestaju! Nakon što je Bajern iz Minhena raspalio šamarčinu Totenhemu u 2. kolu Lige šampiona, pobedivši s nestvarnih 7:2, trener Maurisio Poketino razmišlja da podnese ostavku. I dok ga čelnici kluba ubeđuju da to ne čini, britanski mediji su poput ajkule namirisali krv i "već znaju" da će novi trener "pevaca" biti Žoze Murinjo (56).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Vodeće svetske kladionice dale su kvotu 2,5 da će Argentinac napustiti Totenhem, a prvi pik s kvotom četiri da ga nasledi je lukavi Portugalac, koji je prošle sezone, 18. decembra, oteran iz Mančester junajteda zbog serije očajnih rezultata na svim poljima.

U slučaju da "gospodin specijalni" preuzme ošašavljene "pevce", jasno je da će u Londonu, 22. oktobra od 21 čas, ugostiti Crvenu zvezdu u 3. kolu Lige šampiona.

Posle lekcije koju je Bajern očitao Totenhemu, Englezi više nemaju pravo na kiks jer iz dva kola imaju mizeran bod i nalaze se na tabeli Grupe B iza srpskog šampiona, koji ima tri boda nakon što je deklasiran Olimpijakos (3:1).

Osim Žozea Murinja, za naslednika Maurisija Poketina spominju se još i Masimilijano Alegri, bivši strateg Juventusa i Edi Hau, koji godinama uspešno vodi Bornmut u Premijer ligi i napravio je respektabilnu ekipu. Naredni dani definitivno će dati odgovor na pitanje da li će Poketino otići, a naslediti ga Murinjo.

Marin i Milunović u timu kola LŠ

Prema specijalizovanom fudbalskom sajtu za praćenje rezultata Sofascore, čak dvojica igrača Crvene zvezde našla su mesto u idealnom timu 2. kola Lige šampiona. Uz magičnog Marka Marina, koji je upisao dve asistencije u pobedi nad Olimpijakosom (3:1), među izabranima se našao i Nemanja Milunović. Idealnih 11 čine: Birki, Milunović, Kvesta, Tomori, Kvadrado, Tomas, Kros, Gnabri, Marin, Mesi i Suarez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading