Rukavina: Ko izgubi ispada iz Lige Evrope!

Autor:

Sport

03.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrati prvi put protiv voljenog kluba je najteže, a kad je još u meču koji može da znači rano gašenje sna o evropskom proleću, onda je jasno sa kakvim će emocijama Antonio Rukavima danas (16.50, RTS 1, Arena sport 1) igrati protiv Partizana u meču 2. kola L grupe Lige Evrope. Njegova Astana posle poraza od Mančester junajteda mora da ide na pobedu, ali i crno-belima tri boda mogu da zaleče rane posle remija sa AZ Alkmarom (2:2), zbog čega desni bek u razgovoru za Srpski telegraf ističe da nikom neće biti lako.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rukavina izlazi na megdan Partizanu

- Još kod žreba sam imao pomešane emocije zbog dva meča protiv Partizana, a sada su još veće kada sam video poznate ljude. Znamo da, ko izgubi, najverovatnije ispada iz takmičenja i zato neće biti lako. Jeste tek drugo kolo, ali to je realnost u konkurenciji Junajteda i Alkmara. Partizan je došao po dobar rezultat, mnogo je jači nego prošle godine. Igraćemo na veštačkom terenu, ali navikao je Partizan na to, neće nam to biti veliki plus - istakao je Rukavina za naš list.

Reprezentativni desni bek posebno se dotakao svojevrsnog revanša u poslednjem šestom kolu kada će prvi put biti gost na stadionu u Humskoj.

- Uh, već se naježim na pomisao da ću istrčati pred "Grobare", ali ne u crno-belom dresu. Biće lepa atmosfera i mogu samo da se nadam da taj meč neće ništa odlučivati. Voleo bih da sve bude poznato u grupi, nebitno da li će i koja od naše dve ekipe do tada proći dalje. U suprotnom, ne znam kako će mi biti - dodao je Rukavina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading