Degenekova moćna poruka: Nemojte da nas kanalite, dva puta ćemo pobediti Partizan i uzeti titulu!

Autor:

Sport

02.10.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek poslao je poruku novinarima da ne kritikuju fudbalere crveno-belih, ali i dao obećanje da će titula ostati na "Marakani"

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Posle meča fudbaler Zvezde Miloš Degenek "savetovao" je novinare da ne kritikuju odmah njega i njegov tim kada "ne ide".

- Nije bio slabiji period. Pobedili smo Inđiju, izgubili smo derbi. Izgubio derbi ili od nekog drugog, ti si izgubio, pa izgubio. Pobedili smo Voždovac, pa Mačvu... Nema nikakve krize. Ako ste svi vi toliko u strahu zbog derbija, ima još dva, dobićemo derbije, uzećemo i titulu, nemojte da se plašite toga. Budite i vi strpljivi. Mnogo mi je krivo da ne shvatate da smo i mi bića. I mi smo ljudi od krvi i mesa i mi možemo i da grešimo i da igramo loše i da ne spavamo - rekao je Degenek u dahu i potom nastavio:

- Nismo mi roboti da možemo svaka tri dana da se pokidamo i da radimo svašta. Mi to želimo. Niko ne želi da izgubi derbi. Niko ne želi da izgubi bilo koju utakmicu. Ali, morate da shavtite da smo mi ljudi, a ne da nas kanalite. Dajte nam samopouzdanja i podignite nas nekad. Nikome nije drago i lepo da čuje i pročita kako neko ne zaslužuje dres. Ja bih vas zamolio da budete pozitivni i da malo budete ljudi. Nikada niko od nas nije prošao da vam nije dao izjavu. Obostrano poštovanje tražimo od vas - kaže štoper Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

Takođe, analizirao je i sam meč u  kojem je njegov tim upisao prva tri boda u Ligi šampiona ove sezone.

- Mislim da smo pokazali taj borbeni duh i šta umemo. Prvo poluvreme smo igrali korektno i držali loptu. nismo došli u neke gol šanse. Igrali smo poprilčno ok. Drugo poluvreme, znali smo šta treba d ačinimo. Izašli smo, pokazali šta umemo. Malo je i prelomio taj crveno karton koji su dobili, ali mi smo njih držali u njihovoj polovini celo vreme. Zasluženo smo pobedili i mislim da ovako treba da nastavimo. Čestitao bih Vuliću, Milunoviću i Boaćiju na golovima i šefu što je napravio pametne i prave izmene koje su nam donele pobedu. Sve u svemu jako sam ponosan na svoje saigrače. Hvala navijačima na divnoj atmosferi. Moramo da se okrenemo utakmici u Kruševcu, i kada se vratimo posle reprezentativnih obaveza da prođemo ove godine da nastavimo ovaj pohod, da prođemo ove godine grupnu fazu Lige šampiona, ili da uđemo u Ligu Evrope. Evo sada smo drugi i mislim da treba ovako da se borimo svaku utakmicu - zaključio je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading