Zvezdin strateg otvorio dušu: Ja sam neko ko će otići i zapaliti sveću svakome!

Autor:

Sport

01.10.2019

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je zadovoljan pobedom svog tima, ali je priznao da ga još uvek muči poraz od "večitih" i čitava situacija koja se konstruisala nakon derbija. On je bio potpuno iskren i progovorio o svom ostanku na klupi crveno-belih jer ga kako je rekao, mnogi već smenjuju.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Hajde ovako, ja nisam veliki trener. Ja samo radim svoj posao najbolje što umem. Neka bude kako Bog želi. Na kraju će svi da vide šta smo i kako radili pa neka sude. Jako nam je teško pao poraz od Partizana. Ja sam vojnik Crvene zvezde. Neki su me već smenili posle Partizana. Stvoren je jedan veliki pritisak, sve je namešteno, sve je smišljeno. Mi volimo i borimo se za Zvezdu. Ja mogu i sada da odem, nisam došao da ostanem, vec da pomognem. Ja sam neko ko će otici i zapaliti sveću svakome. Zvonili su telefoni ceo dan, zvali su iz Grčke da pitaju hoću li biti smenjen ako izgubimo - započeo je Milojević, a onda rekao da ne zna hoće li biti trener Zvezde na narednom meču.

- Videćemo da li ću i na sledećem meču biti trener. Ako budem vodio ovu ekipu na narednom treningu zelim da igramo pred pravim navijacima. Bili smo bombardovani, ali to nije bitno. Cestitam svima na pobedim navijacima, svim zvezdasima koji su napravili sjajnu atmosferu. Dali smo sve od sebe da pobedimo - dodao je trener Zvezde.

Bajern je pobedio Totenhem sa 7:2 u Londonu i tako Zvezdu poslao na drugu poziciju grupe B, ali Milojević ne razmišlja o tome.

- Imamo to zadovoljstvo da samo razmišljamo o narednom rivalu, ne razmišljamo toliko unapred. Bitno je da igrači budu zdravi, a na kraju ćemo videti kako će sve ispasti - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading