Đorđević: Uvek sam pričao da vrede i ponosan sam na njih!

Autor:

Sport

01.10.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde savladili su Olimpijakos u utakmici drugog kola Omladinske Lige šampiona rezultatom 2:1 i time zabeležili istorijsku, prvu pobedu u tom takmičenju. Zadovoljni su posle trijumfa bili šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević i strelac pobedonosnog gola Miloš Pantović.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Đorđević

– Izuzetno se lepo osećam. Hvala Bogu na tome. Ipak, ima još dosta da se igra, ove utakmice su pokazatelj od čega su ova deca pravljena, da li vrede ili ne. Uvek sam pričao da vrede i ponosan sam na njih. Prvo poluvreme smo imali jak pritisak i nismo se baš najbolje snašli, ali smo u drugom delu igre bili sjajni i zasluženo pobedili – istakao je šef stručnog štaba omladinaca Crvene zvezde Slavoljub Đorđević.

Drugi pobedosni pogodak postigao je Miloš Pantović koji nije krio zadovoljstvo zbog prve pobede njegovog tima ove sezone u Ligi šampiona.

– Prelep osećaj. Mi smo u protekle dve nedelje mnogo radili za ovo. Još uvek nisam svestan šta smo postigli. U prvo poluvreme smo malo bojažljivo ušli. Povukli smo se u prvih 25 minuta, dok su oni kontrolisali igru i iz toga postigli pogodak. Na poluvremenu smo se dogovorili da izađemo hrabro, bez straha jer nismo imali šta da izgubimo. Bog nas je pogledao i nagradio tako što smo na kraju pobedili – rekao je Pantović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr

02.10.2019 07:35

Na mladima svet ostaje. Bravo omladino!