Milošević: Astana protivnik po meni, dobar rezultat nam obezbeđuje nadu za prolazak dalje

Autor:

Sport

01.10.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan posle remija sa AZ Alkmarom igra sa Astanom u Kazahstanu i crno-beli tim je otišao put Azije.

RepublikaFoto: Starsport
Najbitnije je da su svi spremni

- Imamo celu ekipu na okupu, svi su spremni, što je jako bitno. Moraćemo ponovo da damo svoj maksimum ukoliko želimo pozitivan rezultat, a u Astani ga želimo. Astana je protivnik po meri, rekli smo da su Astana i Alkmar ekipe sa kojima sigurno, ako igramo maksimalno, možemo da izađemo na kraj, tako da ćemo prekosutra probati da ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti borbu za nastavak takmičenja do kraja Lige Evrope - rekao je Milošević uoči puta u Kazahstan.

Meč protiv Astane se igra od 16:50 zbog drugačijih vremenskih zona u Kazahstanu. Savo Milošević je istakao da je domaćin favorit.

- To je ekipa iz drugog šešira, iznad nas i Alkmara po rezultatima i rangu u grupi i naravno da je teško objasniti ljubiteljima fudbala u našoj državi da je to ekipa koja je ozbiljna i igra Evropu praktično svake godine i da neće biti uopšte lako. Ako bih pričao o snazi Astane, ljudi bi mislili da tražim opravdanje. Čeka nas jako težak meč, ali i dalje verujem da, ako smo mi pravi, možemo sa njima da izađemo na kraj - naveo je Milošević.

On je naveo da su svi igrači spremni za ovaj meč i da je to najbitnije.

- Ako su to muke… Dobro je da imamo sve igrače na okupu, veliki je broj utakmica, rotirali smo prethodnih dana i sve je ispalo dobro. Moraćemo i u narednom periodu isto da radimo. Dobro je što imamo veći broj igrača u formi - dodao je trener crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading