Remi u derbiju Premijer lige

Autor:

Sport

30.09.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su sa Arsenalom na "Old Trafordu" rezultatom 1:1 u 7. kolu engelske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ništa od tri boda

Zanimljivo, Arsenal je poslednji put pobedio Junajted u gostima daleke 2006. godine.

Prvo poluvreme je bilo, slobodnim rečnikom rečeno, dosadno, barem prvih tridesetak minuta.

Videli smo svega nekoliko šansi na obe strane, a definitivno je najbolju propustio Rašford, dok je Kolašinac umesto da uposli Obamejanga ili Pepea u najboljoj Arsenalovoj šansi uposlio de Heu.

Sve do 40. minuta se igra nije rasplamsala, a onda je domaćin prvo propustio priliku, da bi preko Mektomineja 5 minuta kasnije uspeo da postigne vodeći pogodak.

U drugom poluvremenu se igra totalno rasplamsala. Videli smo nekoliko jako lepih prilika na obe strane, Arsenal je u 51. minutu promašio dve, kada se spetljao Toreira.

Samo 7 minuta kasnije, Pjer Emerik Obamejang je izbegao ofsajd zamku, kada je Megvajer zakasnio i samo je lobovao de Heu, pa je postigavši pogodak doneo Arsenalu izjednačenje.

Do kraja utakmice smo videli nekoliko interesantnih prilika, ali golova nije bilo, i utakmica je okončana rezultatom 1:1, koji je bio i najrealniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading