Milojevićev vojnik od poverenja: Olimpijakos je težak protivnik, ali uz ovako dobar tim i navijače, možemo sve!

Autor:

Sport

30.09.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hosea Antonio Kanjas - centralna tema utakmice sa Olimpijakosom u utorak. Španac najbolje zna na koji način funkcioniše predstojeći protivnik srpskog šampiona u elitnom takmičenju, tako da će biti od ogromnog značaja Vladanu Milojeviću u pripremi ove utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Hose Antonio Kanjas

Kanjas se u proteklom periodu profilisao kao jedan od glavnih šrafova Zvezdine igre, mnogo je nedostajao ekipi Vladana Milojevića i u 161. večitom derbiju, a protiv Mačve je postigao i prvenac u crveno-belom dresu, postavši prvi španski igrač koji je dao gol u istoriji srpskog šampiona.

- Znamo da će biti teška utakmica, imaju dobre igrače, ali i mi takođe. Mislim da su težak protivnik, baš kao i Bajern i Totenhem, ali mi igramo kod kuće i to je jako važno. Izlazimo da igramo i borimo se, da igramo fudbal, to je naš stil. Boriću se i želim da pobedim, tako razmišljam, osvajanje tri boda bi predstavljalo sjajnu stvar za nas, jer bismo ostali u trci za prolaz u grupi - poručio je Kanjas.

Kao igrač PAOK-a dobro je upoznao predstojećeg protivnika.

- Oni su promenili neke igrače, kada sam igrao u PAOK-u bilo je teško na Karaiskakiju, ali na Tumbi smo pobeđivali utakmice. Drugačije igraju na Karaiskakiju... Mi imamo ovaj stadion, ove navijače, borićemo se za pobedu, jer imamo veoma dobar tim - istakao je on.

Kanjasu će ovo biti prvi meč u Ligi šampiona za Crvenu zvezdu na stadionu Rajko Mitić.

- Veoma sam srećan, ovo je moja prva sezona u neverovatnoj Ligi šampiona. Svaka utakmica na Marakani je izuzetno važna za nas, imamo veliku šansu da pobedimo. Ako se budemo borili, dali 100 posto od sebe na terenu, verujem da ćemo uspeti - rekao je iskusni vezista.

RepublikaFoto: Starsport

Španac ne krije da mu je srce ostalo u PAOK-u, ali će navijači Crvene zvezde to pokušati da promene u narednom periodu, s obzirom da oni imaju bratske odnose sa Olimpijakosom.

- Znam za to, ali ja sam se u poslednje tri godine svaki put borio protiv Olimpijaosa. Sada će situacija na tribinama biti drugačija, ali za mene je isto. Želim da pobedim, tako je moj način razmišljanja - iskren je Španac.

Utisak je da je Kanjas dosta nedostajao ekipi Vladana Milojevića u utakmici sa Partizanom.

- To nije bila moja odluka. Bila je teška situacija za trenera, zbog broja stranih igrača u protokolu. Odlučio se za četiri igrača, to je jedna utakmica, znam da je derbi, ali podigli smo glave, sezona se nastavlja. Idemo utakmicu po utakmicu, savladali smo Voždovac i Mačvu. Moramo da nastavimo tako jer imamo veoma dobar tim i igrače, nije važno ko igra, želimo da pobedimo - zaključio je Hose Antonio Kanjas.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utakmica na stadionu Rajko Mitić igra se u utorak od 21 čas na stadionu Rajko Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading