NA "MARAKANU" STIŽE 3.000 GRKA!

Autor:

Sport

30.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo 1. oktobra 1986. godine, kada su navijači Olimpijakosa samoinicijativno bodrili Crvenu zvezdu u Atini protiv Panatinaikosa u revanšu 1. kola tadašnjeg Kupa evropskih šampiona. Od tada pa do danas "Kapija 7" i "Delije" svoj odnos digli su na nivo neraskidivog prijateljstva ili, kako vole da kažu, bratstva za sva vremena.

RepublikaFoto: OSFP
Zvezda - Olimpijakos prijateljski meč

Sudbina se poigrala sa pristalicama najvećeg srpskog i grčkog kluba, budući da će sutra uveče (21.00, RTS 1, Arena sport 1) Zvezda i Olimpijakos u 2. kolu B grupe Lige šampiona odigrati prvi međusobni takmičarki meč u istoriji, i to baš na 33. godišnjicu navijačkog prijateljstva.

Jedna od najjačih i najčuvenijih navijačkih unija u Evropi obojila je prestonicu Srbije u crveno-belo, pa je tako od subote u Beogradu nekoliko stotina Grka, koji su bili i na utakmici Superlige protiv Mačve (3:1). Ultrasa velikana iz pirejske luke sutra na Marakani biće oko 3.000, što je najbrojnija poseta srpskoj braći u preko tri decenije, a nema sekcije "Kapije 7" koja neće imati predstavnike na našem najvećem stadionu. Upravo će spektakularna koreografija i navijački dekor, u kojem će dominirati zajedničke pesme, obeležiti meč Zvezde i Olimpijakosa, koji su dali čak 13 igrača koji su nastupali za oba kluba.

RepublikaFoto: OSFP

 

Preostalo manje od 8.000 karata

S obzirom na to da nisu uspeli da prodaju sve pakete ulaznica za utakmice B grupe Lige šampiona u kojima je Zvezda domaćin, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana odlučili su da u prodaju puste i pojedinačne karte za sutrašnji meč sa Olimpijakosom. Tako se u prodaji našlo oko 8.000 karata za meč sa viceprvakom Grčke, a vlasnici sezonskih ulaznica moći će kupe do četiri pojedinačne karte po povlašćenoj ceni, koja se kreće od 2.700 dinara za sever i jug do 7.000 dinara za najbolja mesta na zapadu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading