(VIDEO) Uvredio ga na televiziji: Poznati glumac u živom programu nazvao Stojkovića Mustafom!

Autor:

Sport

29.09.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac i navijač Crvene zvezde Uroš Đurić gostovao je u jutarnjem programu TV Prva komentarisao 161. večiti derbi, u kojem je Partizan savladao crveno-bele sa 2:0, i tom prilikom neprimernim "nadimkom" nazvao golmana crno-belih Vladimira Stojkovića.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

- Mislim da nepravda ne postoji, to je sticaj okolnosti. Da li je gol bio... Ja jesam ciganin, ali volim da sam objektivan, kao što je Zvezdi priznat gol koji nikako nije smeo biti, to je bilo pre nekoliko godina, kada je lopta prešla gol aut liniju 20-ak centimetara, pa je vraćena, pa je pao gol, što je nedopustivo. Sada je ovo vraćanje. Mislim da je bio gol čist kao suza - objasnio je Đurić svoje viđenje poslednjeg derbija, a onda raspalio:

- Mislim da je prosto Mustafa pogrešio pri proceni u skoku - rekao je Đurić i nonšalantno nastavio:

- Ali, pitanje je da li bi to nešto promenilo. Partizan je pobedio i tačka - završio je svoje izlaganje poznati slikar i povremeni glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading