Ramos: Odradili smo odličan posao, bod je razočaranje!

Autor:

Sport

29.09.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbi meču sedmog kola španske Primere između Atletika i Reala nije bilo golova. Serhio Ramos izjavio je da je nezadovoljan rezultatom pošto su „Beli“ bili bolji rival na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos u duelu sa Anhelom Koreom

Dva madridska velikana odigrali su utakmicu ispod očekivanja, čime su razočarali ljubitelje fudbala širom sveta.

- Meč je bio veoma fizički žestok. Znali smo da je naporno igrati na ‚Vandi‘, dobro smo se branili, a u napadu smo stvorili šanse. Ipak, nije nam bilo suđeno. Benzema je imao dobru šansu, ali nismo uspeli. Ipak, važno je da smo i dalje neporaženi. Nakon svega, bod je donekle razočaravajući rezultat - izjavio je Serhio Ramos, kojem je ovo bio 40. meč sa Atletikom u dresu Reala. Više puta od njega protiv gradskog rivala za Real su igrale samo legende Hento i Sanćis.

- Dobro je dodati još jedan bod u sezoni, ali teško je kada znamo da smo odradili odličan posao. Tim je u odličnoj formi i ne sumnjam da će nastaviti da igra dobro. Konačno imamo igru kojoj smo težili – čvrstoću u odbrani organizaciju - dodao je centralni defanzivac Reala.

Nakon susreta trener „Jorgandžija“ Dijego Simeone imao je brojne kritike na račun Ramosa, a prema pisanju španske „Marke“ sjajni defanzivac je vređao i majku linijskog sudije.

- Razgovarao sam sa sudijom o kartonima. Jasno je da sudije donose odluke, ali mislim da su nama nezasluženo dali više kartona nego Atletiku. Ako se ne varam, oni su imali više faulova, ali to je sekundarna stvar - zaključio je kapiten Reala i španske reprezentacije.

Ramos ima 33 godine, u Real je iz Sevilje prešao 2005. godine, a nedavno je po deseti put izabran u idealni tim godine po izboru FIFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading