Baloteli u centru skandala kako okreneš: Nisam pušio, ljubio sam krst!

Autor:

Sport

28.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možete ga voleti ili mrzeti, ali za jedno mu morate odati priznanje. On je uvek u centru pažnje bez obzira na to da li daje golove ili izvodi ludorije van terena. Što je češći slučaj. Mario Baloteli (29), svojevremeno najveći talenat svetskog fudbala čija je karijera upravo zbog njegove lude glave već godinama u padu, ustalasao je italijanske medije zbog toga što se na internetu pojavio snimak na kojem napadač Breše u svlačionici pred meč Serije A sa Juventusom (1:2) puši cigaretu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Nije tajna da nevaljali dečko evropskog i svetskog fudbala voli s vremena na vreme da uživa u nikotinskom dimu, ali da to čini pred zvaničnu utakmicu novost je koja je zaprepastila Italijane. Međutim, Baloteli, koji je u klupskoj karijeri postigao 156 golova na 378 takmičarskih mečeva, demantovao je na Tviter profilu optužbe s kojima se suočio.

- Nisam pušio, nego poljubio krst, i to u znak sećanja na oca Frančeska. Njegov san je oduvek bio da zaigram za Brešu. Ne verujte ničemu što pročitate o meni u medijima, već samo u ono što objavim na svom profilu - rekao je povremeni reprezentativac Italije rođen na Siciliji, od roditelja iz Gane.

Marija su kada je imao tri godine usvojili Frančesko i Silvija Baloteli i odgajili ga u svom domu u Konćiziju pokraj Breše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading