Fudbaler Zvezde u istom kolu igrao za dva različita kluba!

Autor:

Sport

27.09.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović bio je u startnoj postavi srpskog šampiona u sredu protiv Voždovca na krovu Tržnog centra "Stadion" u zaostalom meču 3. kola Linglong Superlige Srbije

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović

Interesantno je da je Petrović u istom ovom kolu nosio dres Rada u meču protiv Vojvodine u ubedljivom porazu beogradskog kluba.

Povodom ovoga, postavlja se pitanje da li su stvari "čiste", odnosno da li je u praksi moguće da se tako nešto dogodi.

Iz Zajednice superligaša ističu da nikakvih nepravilnosti nije bilo, a generalni sekrekar Darko Ramovš kazao je da nema osnova da se klubovi kažnjavaju.

- Nema tu nekih propisnih smetnji za tako nešto, više je to kuriozitet. Nema osnova da se klub(ovi) kažnjavaju  - rekao je Ramovš.

Slučaj kao što je ovaj sa Petrovićem nije ni prvi ni poslednji s obzirom na to da prelazni rok traje do kraja avgusta, a liga kreće već u julu.

- U praksi je bilo već sličnih slučajeva zbog prelaznog roka, to je neka devijacija. Prelazni rok traje tokom prvenstva koje počinje sredinom jula, a za mesec dana može da se desi svašta, mnogo prelazaka igrača iz jednog u drugi klub - pojašnjava Ramovš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading