Sramno je kako mi je VAR ukrao gol

Autor:

Sport

27.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je nešto trebalo da se desi, ali zamalo nije, kažemo da je bilo za dlaku. Prosečna debljina ljudske dlake iznosi od 0,02 do 0,04 milimetra, kažu naučnici. A tehnologija je izračunala da je srpski napadač Luka Jović za trećinu (0,3) milimetra bio u ofsajdu na utakmici u kojoj je njegov Real sa 2:0 (1:0) savladao Osasunu u 6. kolu Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Luka je u 61. minutu zatresao mrežu i krenuo da se raduje, verujući da je postigao prvenac u dresu "kraljevskog kluba".

VAŽNA POBEDA

Međutim, radila je VAR tehnologija, a po internetu su krenule da kruže priče kako je superkompjuter dokazao da je Srbin za trećinu milimetra bio u ofsajdu. To je nešto što ljudsko oko čak i nakon pregledanja snimka ne bi moglo da primeti, pa zato i ne čudi što je Jović bio razočaran jer je zakinut za pogodak.

- Sramota je za šta su mi poništili gol - kratko je dan kasnije poručio Luka u poruci za Srpski telegraf, jer je tokom dana imao obaveze u Madridu.

Na Instagramu je napisao da nije srećan zbog toga što se nije upisao u strelce, ali da je zadovoljan zbog pobede tima.

- Važna pobeda večeras. Nisam srećan jer nisam postigao gol, ali znam da sam blizu prvog pogotka - poručio je bivši centarfor Zvezde.

Neverovatno je koliko napadač "orlova" nema sreće po dolasku u najveći klub na svetu. Poznato je da napadači žive od golova i da njihova igra umnogome zavisi od toga koliko često će pogađati u metu. Luka još nije probio led, pa je zbog toga neretko i na udaru španskih medija. Malerozan je bio i u 2. kolu protiv Valjadolida (1:1), kada je ušao sa klupe i glavom pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa.

LAV U KAVEZU

- Frustrirajuće veče, sve radi dobro, nema gola. Promašio je jednu veliku šansu nakon greške Raula Navasa, a onda ga je VAR za milimetar sprečio da se raduje. Ali Real je pobedio, za Jovića je najvažnije da se uklapa u sistem, golovi će doći - naveli su u španskim medijima.

List As povukao je zanimljivu paralelu.

- Napadač bez gola je kao ranjeni lav u kavezu - konstatovao je novinar ovog lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading