Nema opraštanja: Zvezda udara po džepu igrače zbog očajne partije u derbiju!

Autor:

Sport

26.09.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Crvene zvezde novčano će kazniti fudbalere i stručni štab posle očajne igre u 161. večitom derbiju i poraza od Partizana 0:2, a o visini sankcije odlučivaće se u ponedeljak.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin i drugovi sa igrom protiv Partizana iz poslednjeg derbija ne bi pobedili ni ekipu srednjoškolaca na poljančetu

Kako prenosi Kurir, čelnici crveno-belih ništa ne žele da lome preko kolena, već su za ponedeljak zakazali sastanak Upravnog odbora, kada će biti odlučeno i koliko će iznositi kazna.

Dan posle derbija čelnici Crvene zvezde Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela imali su sastanak s fudbalerima, trenerom Vladanom Milojevićem i članovima njegovog stručnog štaba gde je svima skrenuta pažnja da Zvezda sebi ne sme da dopusti onakvu igru kakva je prikazana u derbiju protiv Partizana.

Predočeno im je da se spremaju novčane kazne i da su akteri spremni za njih, što je nagovestio  i trener Vladan Milojević u obraćanju novinarima u utorak.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

I navijači su rekli svoje. U utorak veče ispred ulaza u upravu kluba, na trafostanici napisan je grafit

- Kad se premije dele za svaku sitnicu, udarite ih po džepu za ovu sramnu utakmicu - 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading