Real pobedio, čudna odluka VAR-a poništila Jovićev prvenac!

Autor:

Sport

25.09.2019

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Osasunu u šestom kolu La lige sa 2:0 i tako vezali tri trijumfa u domaćem šampionatu. Naš Luka Jović počeo je meč u startnih 11, uspeo da postigne i gol, ali mu je VAR poništio radost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Ekipa Zinedina Zidana konačno je došla do lagane pobede protiv nekog protivnika ove sezone. Nisu navijači "kraljevića" morali da se čupaju za kosu, iako rezultat nije ubedljiv, ali izmešana postava Reala uspela je da bez problema savlada Osasunu.

Brazilsko veče na "Santjago Bernabeu" obeležili su strelci golova Vinicijus Žunio (36. minut) i mladi 18-godišnji Rodrigo (72. minut), kome je trebalo svega dva minuta na terenu da se upiše u listu strelaca.

Naš Luka Jović postigao je gol u 58. minutu koji je poništen nakon konsultacije sa VAR-om pa je propao prvenac Srbina u novom dresu.

Na ranije odigranim mečevima Leganes i Atletik Bilbao pobedili su plen (1:1), dok je Atletiko Madrid bio siguran (0:2) na gostovanju u Majorci. Prava goleada viđena je u sudaru Valensije i Hetafea, čije boje brani naš reprezentativac Nemanja Maksimović (3:3).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading