MILOJEVIĆU MILIONČE ZA DVE LIGE ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

26.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević (49) čovek je koji je preporodio Crvenu zvezdu i vratio joj stari evropski sjaj, bez obzira na to što ga mnogi u poslednje osporavaju zbog loše igre u 161. večitom derbiju u porazu od Partizana (2:0). I sam Miloje preuzeo je krivicu i poručio: "Nisam vrhunski trener, neka me klub kazni".

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje posle prolaska u LŠ

Ipak, ne može se preko noći zaboraviti sve dobro što je uradio stručnjak iz Aranđelovca. Za tri godine igrao je s crveno-belima Ligu Evrope, stigao čak do nokaut faze, a zatim i dve Lige šampiona. Milojević je sinonim za uspešnu Zvezdu, "Delije" ga poštuju što je preporodio diva s Marakane, ali ljubav košta. I to papreno!

DOMAĆI ZADATAK

Najbolji trener Crvene zvezde u 21. veku inkasirao je vrtoglavih 1.000.000 evra za dva uvođenja kluba u elitu, saznaje Srpski telegraf. U njegovom ugovoru postoji bonus prema kojem mu pripada 500.000 evra u slučaju da obezbedi da se čuvena mušema zatrese na stadionu "Rajko Mitić". A Milojeviću je to uspelo, ne jednom, nego dvaput. I to iz dva pokušaja. Kapa dole! Na čak 12 kvalifikacionih mečeva nije pretrpeo poraz, dok je na 24 zabeležio svega dva neuspeha, od kojih jedan u Helsinkiju, koji je bio potpuno bezbolan.

APSOLUTNA VLAST

RepublikaFoto: Starsport

Osim miliončeta koji je inkasirao, Milojević je, prema našim saznanjima, navodno imao još nekoliko zahteva od čelnika najtrofejnijeg srpskog kluba. Jedan od glavnih bio je da mu se poveća plata, da bude plaćeniji od svih fudbalera pojedinačno, pa se spekuliše da njegova godišnja plata iznosi između 600 i 700.000 evra, što je u rangu s primanjima prve zvezde Marka Marina. Takođe, Milojević je poručio direktoru Zvezdanu Terziću i sportskom direktoru Mitru Mrkeli da bez njegovog odobrenja više ne može da se dovede nijedan fudbaler.

Srpski telegraf kontaktirao je s Vladanom Milojevićem, ali nam je on ljubaznim tonom objasnio da ne želi da komentariše takve stvari i da je isključivo fokusiran na mečeve crveno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading