"Delije": Udarite igrače po džepu zbog sramnog derbija!

Autor:

Sport

25.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boli svakog navijača Crvene zvezde poraz od Partizana u 161. večitom derbiju (2:0) ne toliko zbog rezultata koliko zbog činjenice da su se fudbaleri crveno-belih propisno obrukali u jednom od mečeva sezone. Bilo je tu i do pogrešne strategije trenera Vladana Milojevića, ali nedopustivo je da dvostruki uzastopni šampion i učesnik Lige šampiona ne uputi najvećem rivalu nijedan udarac u okvir gola.

RepublikaFoto: Starsport
Delije na derbiju

Svesne su toga i najvatrenije pristalice kluba iz Ljutice Bogdana koje su na trafostanici u blizini Marakane napisale jasan grafit kojim upravi poručuju da igrači zbog sramotne partije moraju da budu kažnjeni.

RepublikaFoto: twitter.com/DELIJE SEVER
Poruka navijača Crvene zvezde posle derbija 

- Kad se premije dele za svaku sitnicu, udarite ih po džepu za ovu sramnu utakmicu - 

Ideja jeste na mestu. Delile su se šakom i kapom premije za plasman u Ligu šampiona i osvojene trofeje, kao i za pojedinačne mečeve u kvalifikacijama. Sve to mnogo je koštalo Zvezdu. A njen sportski direktor Mitar Mrkela istakao je da su igrači bili na ribanju.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

- Igrači su dobili kritiku od trenera Milojevića i od mene. Moram da kažem da su bili i samokritični. Razlog poraza nije bio sistem igre, već pogrešan pristup igrača - izjavio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading