Stojković odbrusio Mrkeli!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

23.09.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković je na brutalan način odgovorio sportskom direktoru Crvene zvezde Mitru Mrkeli, koji je nakon 161. večitog derbija izjavio da je crveno-belima poništen čist pogodak.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Kao i u prošlom septembarskom derbiju u kome Zvezda nije briljirala, nakon meča se javio Mrkela, a budući da mu to Stojković nije zaboravio, odlučio je nekadašnjem fudbaleru, a sada funkcioneru odgovori:

- Poručio bih Mrkeli i Sudijskoj komisiji da se bave sopstvenim dvorištem. Pogotovo Mrkeli - da gleda više sebe. Siguran sam da mu je posle derbija sve postalo jasno. Znam da ni prošli put, pre godinu, nije to bila njegova izjava, kad me je onako napao - rekao je Stojković za Sportski žurnal.

Kako je naveo, faul nad njim prilikom poništenog gola je bio očigledan.

- Znaju li oni pravila?Posle toliko godina karijere, uz odlično poznavanje pravila i same igre, dobro znam šta je faul! Nemam dilemu da je postojao: kad vam neko uđe u telo, da ne pričam da su mi i ruke bile pomerene... - naveo je Stojković.

Partizan je slavio protiv Crvene zvezde 2:0 u 161. večitom derbiju i time stigao na bod zaostatka u odnosu na srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading