Vazura sa "Grobarima" organizovao skandiranje protiv Kokeze i državnog vrha! Zajedno napravili transparent: "KOKEZA PI*KO JE*BEMO TI SVE!"

Autor: Informer

Sport

23.09.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura propisno se obrukao svojim postupcima na 161. "večitom" derbiju kada je na skandalozan način u dosluhu sa navijačima spremio uvredljivu parolu na račun prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, nezvanično saznaje Informer.

RepublikaFoto: Starsport

Čovek koji bi kao predstavnik kluba treba da bude uzor mnogima, uradio je nešto što nikako ne priliči onima koji se nalaze na visokim funkcijama jednog kluba kakav je Partizan.

Kako Informer nezvanično saznaje, Vazura je u dogovoru sa navijačima sa južne tribine pred 161. derbi organizovao pravljenje koreografije u Sportskom centru Teleoptik gde je nastala čitava ideja o vređanju predsednika FSS i državnog vrha.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Miloš Vazura

Tokom drugog poluvremena utakmice u Humskoj sudija Srđan Jovanović prekinuo je meč kada je na jugu osvanuo transparent "Kokeza pi*ko je*emo ti sve" zbog čega je pokrenut krivičan postupak protiv Partizana, a uskoro treba očekivati i kaznu za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading