Valverde ima plan: Dajte nam tri dana!

Autor:

Sport

23.09.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je da njegov tim za tri dana i sa šest bodova može da izađe iz rezultatske krize.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ernesto Valverde

Katalonski klub loše je počeo sezonu i trenutno zauzima osmo mesto na tabeli La Lige, sa sedam bodova iz pet odigranih mečeva.

Barselona je vezala i dva meča bez pobede, pošto je subotu porazazena od Granade 2:0, a prethodno u prvom kolu grupne faze Ligi šampiona odigrala bez golova sa Borusijom iz Dortmunda.

- U fudbala pričamo o krizi koja traje tri dana, a za taj period možeš i da izađeš iz krize. To je ono što mi želimo, da uzmemo šest poena do kraja nedelje. Tada će svi biti mnogo mirniji, ali takav je svet fudbala. U ovoj sitauciji smo zato što nismo pobedili, nismo napravili dovoljno prilika da preokrenemo utakmicu. Neke stvari treba da unapredimo, kao što je naša igru u napadu- rekao je Valverde na konferenciji za medije pred duel sa Viljarealom u 6. kolu Primere.


Valverde je rekao i da su treneri stalno pod lupom i da su suočeni sa velikim zahtevima, rekavši da je to još izraženije u Barseloni.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Prethodnih godina smo pravili veliku prednost, a ove sezone nismo startovali kako treba. Moramo da prevaziđemo ovu situaciju, kao što smo uradili prošle godine. Brinem o svojoj ekipi. To je jedini tim kog imam i na koga treba da motrim. Real je veliki tim i biće kao i uvek u vrhu- zaključio je Valverde.


Fudbaleri Barselone će ovog utorka na "Kamp Nou" od 21 sati dočekati Viljareal, dok će u subotu igrati na gostovanju protiv Hetafea.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading