Na "Marakani" se ne mire sa porazom: Opljačkani smo, onako loša Zvezda bi pobedila sinoć Partizan!

Autor:

Sport

23.09.2019

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Partizana u 161. "večitom" derbiju rezultatom 2:0, a čelni ljudi kluba smatraju da je Zvezda bila oštećena.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan vs. Zvezda

Zvezda se još u nedelju uveče pobunila, kada je Mitar Mrkela naveo da je Zvezdi poništen čist gol.

Na vanrednoj konferenciji za medije, Zvezdan Terzić je potvrdio njegove reči i istakao da je onako loša Crvena zvezda umalo pobedila Partizan.

- Oni su se sedam dana bavili samo penalom protiv Inđije. A Zvezda je jasno izašla sa stavom da nama ne treba takva pomoć, da se zalažemo za VAR. Imamo najjači tim, nama ne treba taj penal. Ali oni su pravili taj pritisak, da je on i prešao na Jovanovića. Rekao sam Jovanoviću da ne volim što ti sudiš, jer si ti poznat kao Partizanov sudija, ali on je zloupotrebio. Videli smo da je poništen čist gol Crvenoj zvezdi. Uz direktnu pomoć sudije, Partizan je pobedio meč. Onako loša Crvena zvezda bi pobedila sinoć Partizan- rekao je Terzić.

Onda je pobrojao još neke propuste arbitara iz prošlosti.

- Mnogo grublji kontakt Tavambe i Manojlovića je okrakterisan kao normalan i tada nam je Partizan oteo titulu. To zaboravljaju. Ispali smo naivni i previše pošteni, sinoć je bila pljačka- rekao je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading