Crno-beli nemaju dilemu oko poništenog gola Zvezde: Vazura odgovorio Mrkeli!

Autor:

Sport

23.09.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može bez frke u "večitom" derbiju! Partizan je pobedio Crvenu zvezdu u 161. okršaju golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića u poslednjih petnaestak minuta utakmice, ipak tim golovima je prethodio poništeni pogodak crveno-belim.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa "večitog" derbija

Kada je Milunović zatresao mrežu Stojkovića posle jednog kornera, ali je sudija Jovanović poništio gol zbog, prema njegovoj proceni, prekršaja Žandera u skoku nad golmanom Partizana.

Iz Crvene zvezde su posle meča istakli da smatraju da su oštećeni za pogodak, dok su iz Sudijske komisije poručili da će s posebnom pažnjom analizirati tu situaciju.

U međuvremenu je stigao i odgovor iz tabora crno-belih, čiji je direktor Miloš Vazura da izjavu za "Telegraf" o tome.

- Pogledajte snimke pomenute situacije i sve će vam biti jasno. Naš golman Stojković ima prednost, u skoku je, ali ga prilikom hvatanja lopte faulira jedan od tamnoputih igrača Zvezde. Jasno se vidi da je ruka igrača na Stojketovom telu, tako da nema govora o spornoj situaciji, radi se o čistom prekršaju - rekao je Vazura.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading