(VIDEO) BEZ BODOVA U 94. MINUTU: Bomba Kolarova i bosanska glava Džeke slomila Mihinu Bolonju!

Autor:

Sport

22.09.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma je pogotkom Edina Džeka u 94. minutu utakmice savladala Bolonju rezultatom 2:1 u četvrtom kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rome

Tokom prvih 45 minuta igre u Bolonji nije bilo golova. A, najbolju šansu imala je Roma i to naš reprezentativac Aleksandar Kolarov. Odlično je sa ivice šesnaesterca u svom stilu opalio po lopti, koja je na žalost "Vučice" završila tik pored stative.  Ali, već na početku drugog poluvremena se iskupio. 

U svom stilu je neodbranjivo šutirao iz slobodnjaka sa 17 metara. To mu je drugi gol iz slobodnih udaraca od početka sezone. Jedan je dao iz penala.

Međutim, već u 53. minutu dao je šansu domaćinu da se vrati u utakmicu, a Bolonja je iskoristila poklon. Kolarov je skrivio penal, a siguran sa bele tačke bio je Sansone. Nekoliko minuta kasnije umalo je Bolonja preokrenula. Sorijano je odlično šutirao, ali je Lopez još lepše odbranio i sačuvao svoj gol.

Roma je u 85. minutu ostala sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Mancini. Delovalo je da neće biti promene rezultata. Ali, Edin Džeko je u četvrtom minutu nadoknade vremena doneo gostima tri boda. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Napoli je konačno vezao dve pobede u Seriji A. Rutinski su Napolitanci savladali nejaki Leće sa 4:1.

Seriju je u 28. minutu otvorio Ljorente, dok je do kraja prvog dela igre na 2:0 povosio Insinje. Već u 52. minutu bilo je 3:0 za goste, dok je desetak minuta kasnije sa bele tačke Leće smanjio na 3:1.

Ipak, tri gola prednosti Napoliju je u 82. minutu meča vratio Ljorente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading