Dule Savić pravo u metu: Kupujemo neke "leve" igrače koji jedino kod nas mogu da igraju!

Autor:

Sport

22.09.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni napadač Crvene zvezde, Dušan Savić, odigrao je mnogo "večitih" derbija u karijeri, a pred ovaj 161. po redu istakao je u prvi plan problem sa kojim se suočavaju crveno-beli.

RepublikaFoto: Starsport
Dule Savić

Savić je, osvrćući se na poraz u Minhenu, izjavio da njegov bivši klub sada kupuje neke "leve" igrače koji ne bi mogli da igraju u drugim klubovima.

- Moram da podsetim ljude, u naše vreme je postojala starosna granica zbog koje do 28 godine nismo mogli da odemo u inostranstvo, pa su klubovi mogli da sačuvaju tim. Sada klubovi prodaju najtalentovanije igrače da bi preživeli. Kupujemo, usuđujem se da kažem, i neke "leve" igrače, koji ne mogu da igraju nigde osim kod nas. Nekada i pogodimo s kupovinom- rekao je Savić tokom gostovanja u emisiji "60 minuta sa Vladom i Acom" na "Maxbet" radiju.

On je prokomentarisao i meč Partizana i Alkmara, odnosno preko 20.000 dece na tribinama, rekavši da ne bi voleo da "večiti" derbi posmatraju samo deca.

- Apsolutno ne. Naravno, bilo bi lepo da dođu deca u pratnji njihovih roditelja. Derbi je najsvečaniji dan u srpskom fudbalu i za igrače i za navijače. Ljudi su na selu oblačili odela, odlazila u kafanu, a onda na utakmicu. To je stvarno bila svetkovina. Što se današnjeg derbija tiče, bilo bi lepo da podseti na stara vremena i kad bi još pobedila Zvezda, to bi bilo najlepše- dodao je proslavljeni napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading