Smirio se: Baloteli ima samo jedan cilj!

Autor:

Sport

22.09.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski napadač Mario Baloteli bi mogao da u utorak debituje u dresu Breše i to protiv Juventusa. Pred taj duel bivši igrač Mančester Sitija i Liverpula kaže da veoma naporno radi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Baloteli je ugovor sa Brešom potpisao polovinom avgusta kada je stigao kao slobodan igrač. Ipak Mario nije mogao da igra za ekipu Breše zbog toga što je imao kaznu iz francuske Lige 1 gde je igrao za Olimpik iz Marseja. 

 - Mislim da sam u ovih mesec i po radio i trenirao napornije nego ikada pre u karijeri. Nisam spreman da odigram ceo meč, igrao sam samo na dve prijateljske utakmice ali sam u odličnoj formi. Poslednji put sam ovoliko kilograma imao kada sam igrao za Mančester siti. Cilj mi je da igram za Italiju na Evropskom prvenstvu, ali glavni cilj trenutno mi je da se vratim u formu što pre zbog Breše- rekao je Mario Baloteli.

On je takođe pričao i o tome što će debitovati za klub iz svog rodnog grada protiv Juventusa i Kristijana Ronalda.

- On je jedan od najboljih na svetu i dobro je kada se susretneš sa najboljima. Probaću da dam gol i da igram kao što to radim u svakoj utakmici. To što on igra me ne zanima mnogo- dodao je Baloteli.

Na tabeli italijanske Serije A Breša je na deobi četvrtog mesta sa još nekoliko ekipa, a iz četiri utakmice je došla do dva trijumfa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading