SUPERLIGA: Novosadski klubovi polovični - Vojvodina u ludom meču ostala bez bodova, Proleter slavio na gostovanju!

Autor:

Sport

21.09.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su poslednje dve utakmice subotnjeg programa devetog kola Linglong Tire Superlige Srbije. Ekipe iz Novog Sada su igrali svoje mečeve, ali bili su polovični.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Proleter - Partizan

Kakva utakmica u Novom Sadu! Na stadionu Karađorđe videli smo odličnu predstavu oba tima, a posle devedeset minuta igre, Voždovac je savladao domaću Vojvodinu sa 2:1.

Zanimljivo, sva tri gola "pala" su u u periodu od pet minuta. Gosti iz Beograda su do prednosti stigli preko Aleksandra Stanisavljevića u 62. minutu, dok je samo dva minuta kasnije Nemanja Nikolić povećao na 0:2.

Ekipa Nenada Lalatovića do počasnog gola na utakmici dolazi na dvadesetak minuta do kraja utakmice, a strelac sa penala bio je Nemanja Nikolić, pozajmljeni fudbaler Partizana.

Sa druge strane, rođeni brat Nikole Žigića, Branko debitovao je pobedom na klupi "svog" Proletera u gostima protiv ekipe Mačve rezultatom 1:0. 

Na Gradskom stadionu u Šapcu, jedini pogodak videli smo posle šezdeset i sedam minuta utakmice. Neoprezan u svom šesnestercu bio je vezista Marko Jevtić koji je napravio faul, a sudija Zoran Široki nije imao dileme, pokazao je na belu tačku i dodelio mu žuti karton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Siguran izvođač najstrože kazne sa jedanaest metara bio je Siniša Babić, bivši fudbaler Vojvodine i niškog Radničkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading